Achievement_boss_highmaul_king

Highmaul: Ko’ragh

SÅ MEGET død og ødelæggelse blev Ko’ragh udsat for! Se den vilde video her!

tgd_vs_koragh_mythic

Achievement_boss_highmaul_king

Highmaul: The Butcher

Kill video er nu også smidt op.

tgd_vs_the_butcher_mythic

Achievement_boss_highmaul_king

Highmaul: Tectus

Nu også med TGD Safe-Kill© video!

tgd_vs_tectus_mythic

Achievement_boss_highmaul_king

Highmaul: Brackenspore

Video er nu lagt op.

tgd_vs_brackenspore_mythic

Achievement_boss_highmaul_king

Highmaul: Twin Ogron

Ququ har været så venlig at levere materiale til videoen.

tgd_vs_twin_ogron_mythic

Achievement_boss_highmaul_king

Highmaul: Kargath Bladefist

Video er smidt op!

tgd_vs_kargath_bladefist_mythic

3m7cg3o

TGD Rekrutterer til WoD

0

UPDATE!: Vi er stadig på udkig efter en Tank med lyst til DPS off-spec, samt et par dygtige healere! Skyd os en ansøgning!

The Great Danes søger engagerede og loyale folk der kan spille 3 dage om ugen. Under progress raider vi onsdag, torsdag og søndag fra kl. 19:15 til 23:15. Vi søger især efter Healer rollerne: Paladin, Monk, Priest og Shaman. Med udgivelsen af WoD, vælger vi som guild også at omlægge måden vi raider på. Fremover vil der være højt fokus på at skabe sjove, fokuserede og gode raids som skal skabe et miljø hvor man som spiller virkelig ser frem til at logge på og slagte bosser og hvor raiding ikke føles som job nr. 2. Alt dette imens et højt niveau stadig opretholdes. Lyder dette fristende for dig og har du lyst til at være en del af en dansk guild som har mange års erfaring og hundredevis af kills under bæltet, så kan du ansøge og tjekke vores krav ud lige her:

Ansøg!

wewantyoutocomebacktowowplzplzplzplzplz

 

Mangler du lidt ekstra overtalelse, så har et par af vores kreative medlemmer også lavet et par lækre reklame videoer!

tgd_mini_logo

TGD på Bakken

3

En flok fra guilden var for nyligt et smut på Bakken for at hælde bajere i nakken.

Her er et par glamour-shots!

20140802_180241

soo_icon

Farvel Garrosh og farvel Auchindoun!

9

Det holdt hårdt, men efter at have opbygget op til flere cm hård hud på panden hos os alle efter at have banket hovedet mod muren, røg Garrosh Hellscream endelig ned!

Det betyder også at The Great Danes nu bevæger sig til serveren Ravencrest. Vi ses på den anden side!

tgd_vs_garrosh_hellscream_heroic

3m7cg3o

Rekruttering og transfer

0

rekrut

 

Op til lanceringen af Warlords of Draenor søger vi efter dygtige og engagerede spillere som kan raide min. 3 dage om ugen under progress. Vi leder efter personer som ønsker at være en del af en guild hvor fokus er på både progress men især også det sociale.

Ved at skabe gode rammer i guilden, leverer TGD et miljø hvori det er lysten der driver værket til at slagte de nyeste bosser og hvori man finder dedikerede og dygtige spillere som også forstår værdien i det sociale i en guild.

Til højre her på siden, finder du listen over de classes vi især er på udkig efter. Dog bliver alle ansøgninger læst igennem og vurderet, uanset hvad vi står og mangler på nuværende tidspunkt.

Vores mål er at skabe en roster af meget loyale spillere, som kan dedikere 3 dage om ugen til raiding under progress. Vi ønsker at skabe stabilitet og gode rammer og lade progress kommer som et resultat af dette.

 

Server Transfer

I forbindelse med den kommende udgivelse af WoD, vælger vi at flytte til en server med mere liv på end vores nuværende. Valget er faldet på Ravencrest, Alliance, og flytningen løber af stablen fredag d. 28. februar og i dagene herefter. Med flytningen håber vi at skabe et bedre grundlag for at bygge et endnu bedre TGD op i fremtiden.

 

Er du interesseret i at blive en del af TGD?

Læs mere her: Information til ansøgere

Gå til Toppen